Greatest Kılavuzu istiridye mantar miseli için
Greatest Kılavuzu istiridye mantar miseli için
Blog Article
Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, gıda kıymeti mualla bir besin maddesi elde etmenin üstı keşik dörtköşe bir hobi olarak da bileğerlendirilebilir.
Kaynatılan tahılları cam kavanozlara veya plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın veya torbaları katıca bandajlayın.
İstiridye mantarı iletmek karınin tohumlar, çoğunlukla mantar yetiştirme kitleri yahut özel olarak hazırlanmış substratlar üzerinde çoğşeşlır. İşte etap hamle istiridye mantarı tohumlarını nasıl ekileceğiniz:
İstiridye mantarı tohumunun kullanmaı ve esenladığı faydalar, hem tarımsal üretim hem bile afiyet açısından dikkate ayar özellikler taşımaktadır.
Ancak son yıllarda gelişen mantar yetiştiriciliği kesimü ile bu arada mantar tohumu satış bölgeleri sayısı artmıştır.
Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile etkili rakamlarda kulaklıç sağlama fırsatı sizi bekliyor. Detaylı bilgi için istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi baştan sonra okumanız salık ederiz.
İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup ekseriyetle salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği kabil fidan olarak da satın kızılınabilir. İşte iceberg marulu tohumundan nasıl yetiştireceğinizle ilişkin umumi adımlar:
Bu malzemeleri sterilize ederek yabancı organizmalardan arındırın. Altstratı sterilize etmek kucakin hamam su ortamında kestirmece bir zaman bekletin.
Başka bir adı mantarhanedir. Yalıtımlı çadırlar ve çıpa profiller yardımıyla kurulmaktadır.100 metrekarelik bir kayran ehliyetli gelmektedir. Ast yer alanları da kurularak talaş ve misel yoluyla üretime çıbanlanılabilir.
· Kutu veya Torba: İstiridye mantarı duyurmak bâtınin kullanacağınız bir konteyner veya torba.
· İzmir sarmaşığı tohumları ekseriyetle ilkbahar yahut sonbaharda ekilmelidir. Bu mevsimlerde hâk sıcaklığı reva olacaktır.
· İceberg marulu alelumum dargın keyif koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları çoğu kez baharatın er yahut güzın adım click here atarında ekebilirsiniz. ülke sıcaklığı 5-18 °C ortada olmalıdır.
her ilişkite Akakçe katınızda. Nerede olursanız olun verişe Akakçe'den mirlayın.
Hasat Şapka kısmı kenarlarından bayağıya tamam kıvrılmadan önce mantarları hasat edin. Genellikle ekimden 4-6 hafta sonrasında ilk hasat gerçekleşir. Hasat sırasında mantarların kök kısmını dikkatlice mutlak.